Referenser

Anders 62 år

”Jag har under större delen av mitt liv haft problem med ryggen. Jag är idag 62 år gammal.Ryggskott har varit vanliga, blandat med stelhet pga muskelsmärta i ryggen. Hösten 2014 höll jag på att bygga en stuga samt ta hand om vindfällen på en skogslott, tungt för ryggen. Efter det fick jag en strålande smärta i vänster ben. Det var inte som förut, ingen muskelstekhet med rörelsebegränsningar. Det strålade smärta ner i hela benet och ut i tårna, som sockerdricka i de mittre tre.”

”Men efter nyår fram till trettonhelgen tilltog smärtan. Jag sökte läkare på jouren och fick lite piller. Underbart då smärtan bedövades. Den läkaren sa att jag beh övde minst sex månaders sjukgymnastik innan han ville se mig igen. Pillren tog fort slut och jag letade efter tid för sjukgymnastik. Fick tid hos Stefan efter två dagar. Besöket hos Stefan inleddes med att jag fick beskriva min situation. Efter undersökning konstaterade Stefan att det nog var diskbråck. Han föreslog ett försök med sträckbänk, dekompression. Jag gick några gånger och kände att smärtan och stålningen i benet ändrades.”

Fysioslider71-300x113.jpg

”Så en morgon efter dryga två veckor vaknade jag en morgon och kände ingen smärta. Det var otroligt skönt att inte behöva käka alla piller som dessutom förhindrade mig från att få köra bil. Livet återvände till sinnena.I dag går jag en gång i veckan på dekomression och tänker fortsätta med det ett tag framöver. Jag tar lite alvedon om det stålsmärtar lite och lever ett liv som före detta diskbråck. Jag är mycket nöjd med min situation som det är nu jämfört med hur det var då smärtan regerade mitt liv.”

Scroll to top